0

No products in the cart.

Return To Shop

12 نکته طلایی در طراحی دکوراسیون ویترین مغازه

دکوراسیون ویترین مغازه

 

 ویترین مغازه شما قدرتمندترین عامل در تجارت شماست. ویترین نوعی دکوراسیون است که با پنجره های بیرونی فروشگاه خود ایجاد می کنید. دکوراسیونی که نمایشگر ابزار  برای جذب مشتری، نمایش محصولات جدید، برجسته کردن تبلیغات و رشد تصویر سازی از برند شما است. ساخت ویترین ها بخش اصلی شروع کار شما در تجارت شماست. در این نوشتار قصد داریم شما را در طراحی ویترین کسب و کار خود راهنمایی کنیم. در ادامه 12 راهکار فوق العاده برای دکوراسیون داخلی ویترین مغازه  به شما آموزش خواهیم داد که می توانند بسیار موثر باشند.

برای اطلاعات بیشتر مقاله مربوط به بازسازی مغازه هم بخوانید.

1.     سعی کنید تا به یک موضوع یا تم وفادار بمانید.

مقاله ای در مجله فوربس اهمیت داستان گویی را در برندسازی بیان می دارد که”در چنین محیطی تجارتها دیگر نمی توانند بصورت موجودیتهایی بدون ظاهر فعالیت کنند. راه نجات این است که تجارتها با مخاطبین خود ارتباط برقرار کرده و قلب آنها را تسخیر کرده و با آنها در سطحی بسیار عمیقتر از آنچه که قبلا بوده ارتباط برقرار کنند”. یک روش مفید برای شروع یک داستان این است که ابتدا آنرا با تعریف تم شروع کنید و سپس به یک موضوع خاص بپردازید. بعنوان مثال فرض کنید تم شما سفر باشد. شما می توانید داستان خود را با سفر به مناطق استوایی یا پیست های اسکی معروف ادامه دهید.

ویترین مغازه

2.     از رنگها برای برانگیختن احساسات استفاده کنید.

رنگها اثرات روانشناختی مهمی در درک انسانها دارند. بنابریان ترکیب رنگی که انتخاب می کنید، واکنشهای خاصی بهمراه خواهند داشت. برای مثال رنگ قرمز احساساتی همچون هیجان، خطر و انرژی را تداعی می کند. بنابریان ترکیب رنگ قرمز در ویترینهایی با داستانهایی در خصوص عشق، ورزش و یا سرگرمی بهترین عملکرد را دارند.

3.     مخاطب خود را بشناسید

در دکوراسیون ویترین مغازه برای تعیین مخاطب هدف خود اول باید توجه کنید چه کسی از مغازه شما خرید می کند و بعد بررسی کنید که گروههای دیگر به چه چیزی از محصولات شما توجه می کنند. سپس باید به انواع ویترینهایی که آن گروه خاص را می تواند جذب کند فکر کنید.

4.     توجه مخاطب را به برند خود جلب کنید

باید مطمئن باشید که ویترین مغازه شما از زبان برند شما سخن می گوید. پس این اطمینان را حاصل کنید که تصویری که ویترین شما برجای می گذارد، مطابق با آن چیزی است که از کسب و کارتان انتظار دارید. اگر ویترین شما با نام تجاری شما ناسازگار باشد، برای مشتریان گمراه کننده شده و آنها را نسبت به کسب و کار شما بی اعتماد می کند.

5.  طراحی ساده برای ویترین مغازه انتخاب کنید

همزمان که سعی دارید ویترین شما جذاب باشد و توجه مخاطبان را جلب کند، این خطر وجود دارد که با آیتمهای نمایشی فراوان آنرا پیچیده کرده و مشتریان را با این کار خود بصورت نا خود آگاه طرد کنید. بنابراین آیتمهای فراوانی را در یک ویترین قرار ندهید. چرا که در نهایت با ویترینی شلوغ و غیرمتمرکز روبرو خواهید شد.

6.     نقطه کانونی خود را مشخص کنید

نقطه کانونی در ویترین شما چیزی است که می خواهید مشتریان بیشترین توجه را به آن داشته باشند. سعی کنید تا باقی عناصر ویترین از پس زمینه گرفته تا اکسسوریها، در اطراف نقطه کانونی ساخته شوند. بنابراین مطمئن شوید که مکان آنرا هوشمندانه انتخاب می کنید تا بار توجه بیشتری را بسمت خود جلب کنید. مهمترین نکته در مکان نمائی نقطه کانونی این است که مطمئن شوید این نقطه در همسطح چشم عابرین قرار داشته باشد.

7.  در طراحی دکوراسیون ویترین مغازه از دیگران الهام بگیرید

اگر در چیدمان ویترین خود با مشکل مواجه هستید، پس بهترین الهام برای شما همسایه ها و رقبای شما هستند. به ویترین های آنها دقت کنید و سعی کنید تا بفهمید که چه المانهایی به چشم شما جذاب هستند.

8.ویتربن مغازه را با توجه به فصل سال تغییر دهید

حتما زمان و فصل را در ویترین مغازه خود مد نظر قرار دهید. این موضوع باعث می شود تا مشتریان بفهمند که شما برای فصل جدید آماده هستید. این مساله علاوه به بروز بودن شما امکان ارائه حراجهای فصلی را هم آسانتر می نماید.

9.از نور کافی در طراحی ویترین مغازه استفاده کنید

نورپردازی مناسب می تواند محصولات را برجسته تر کرده و محیطی چشمگیر برای ویترین فروشگاه شما ایجاد کند. بهره برداری استراتژیک از نور می تواند در جهت دهی چشم بینندگان به قسمتهائی از ویترین که می خواهید، سودمند باشد.

10. به ویترین مغازه خود عمق بدهید

علاوه بر نقطه کانونی می توانید از سایر عناصر در ویترین خود برای ایجاد عمق استفاده نمائید. این عناصر می توانند پس زمینه ها، لوازم جانبی و یا اجزا تعاملی باشند. این ویژگیها به جذابتر کردن ویترین شما برای رهگذران کمک کرده و تعامل آنان را با ویترین افزایش و نهایتاً افراد بیشتری را به فروشگاه شما هدایت می کنند. هنگام اجرای بخشهای مختلف ویترین مطمئن باشید که تعادل را رعایت می کنید.

11. تعداد محصولات شاخص را در ویترین مغازه کمتر کنید

پر کردن ویترین ممکن است با بهترین محصولات شما برای اینکه بتوانید تا حد امکان آنها را به نمایش بگذارید وسوسه انگیز باشد، اما در پایان روز این استراتژی چشمها را از ویترین شما دور کند و حتی این تصور را ایجاد کند که برند شما بهم ریخته و بی نظم است. به عنوان یک قانون سرانگشتی، بهترین حالت این است که یک یا دو محصول یا سری محصول را بعنوان محصول شاخص برای نمایش در ویترین خود انتخاب نمائید. بعد از آن مابقی فضا را با عناصر دکوراتیو پر کنید. این کار یک نقطه تمرکز بر روی محصولات موجود در ویترین ایجاد کرده و عناصر دکوراتیو نیز باعث انگیزش هیجان دیداری می شود.

12. ویترین خود را مرتباً تغییر دهید

بعنوان یک قانون سرانگشتیی ویترین خود را حداقل هر 6 الی 7 هفته تغییر دهید. اینکار زمان مند بودن شما و تغییر شما با فصول را نشان داده و مشتریان همیشگی تان را نیز به وجد می آورد. علاوه بر آن شما باید ویترین خود را برای ایام و مناسبتهای خاص نیز تغییر دهید. هنگام ارزیابی این مساله که در چه فواصل زمانی باید ویترین خود را تغییر دهید، به بازه زمانی ای که افراد به مغازه شما می آیند را مد نظر قرار دهید. مغازه هایی که خریداران به تناوب بیشتری از آنها خرید می کنند، مانند هایپرمارکتها و آرایشگاهها باید ویترین خود را در بازه های زمانی کوتاه تری تغییر دهند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

بازدیدها: 192

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *