0

No products in the cart.

Return To Shop

شیشه سکوریت

شیشه سکوریت

شیشه سکوریت یا شیشه ایمنی یکی از رایج‌ترین تجهیزاتی می‌باشد که در فلت‌های محافظ تلفن‌های همراه ، درب ورودی غرفه‌ها یا مغازه‌ها و گاهی در راه‌و‌پله‌های مرتفع مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی این شیشه که با نام شیشه ایمنی هم شناخته می‌شود حدود 7 برابر مقاوم تراز سایر شیشه‌ها بوده و در صورت شکستگی به ذرات کوچک و بی خطر تبدیل می‌شود. یکی از دلایل محبوبیت این تجهیزات در ورودی غرفه‌ها یا مغازه‌ها، ایمنی آن بوده که در صورت بروز هرگونه مشکل و شکنندگی به ذرات ریز تبدیل شده و خطری را برای افراد حاضر در آن محیط ایجاد نمی‌کند.علاوه بر این، امنیت آن بیشتر از سایر مدل‌ها بوده که بر روی آن قفل‌های امنیتی مخصوص طراحی شده تا از بروز هرگونه مشکلات ناشی از سرقت جلوگیری کند.این تجهیزات به نحوه طراحی شده‌اند که باز و بسته کردن آن کاری سختی نبوده و وزن نسبتاً مناسبی دارد. همچنین سطح کیفی این تجهیزات متغیر بوده و با کیفیت های مختلف نصب و راه اندازی می‌شوند.

تفاوت شیشه سکوریت و شیشه معمولی در روش تولید

همه ما گمان می‌کنیم که تفاوت این دو مدل از تجهیزات تنها قطر و ایمنی آن بوده و تفاوت دیگری نخواهند داشت. اما باید بگوییم که تفاوت عمده این دو مدل در نحوه تولید آن خواهد بود. این روش تولید سبب شده تا میزان آسیب پذیری آن کاهش و سطح ایمنی آن در زمان ضربه و یا سرقت افزایش یابد.ی کی از روش‌های ساخت آن اینگونه بوده که دو ورق از شیشه‌های معمولی را بر روی هم گذاشته و بین آن‌ها یک لایه نازک پلاستیک قرار می‌دهند. این روش نسبتاً کیفیت ساخت مناسبی داشته و به روش لمینت معروف می‌باشد. اما روش دیگر تولید آن توسط عملیات حرارتی صورت گرفته و با تقویت ورقه‌های شیشه امکان پذیر می‌باشد. روش دوم نسبتاً کیفیت بهتری از سطح اول خواهد داشت و میزان مقاومت آن بیشتر خواهد بود. البته لازم به ذکر است که مدل پیشرفته را نمی‌توان پس از تولید سوراخکاری یا برش داد زیرا دچار آسیب و شکنندگی خواهد شد.

مزایای شیشه سکوریت

  • شیشه های سکوریت از شیشه های معمولی  مقاوم ترهستند.
  • شیشه سکوریت بعد از اینکه می شکنند پراکنده نمی شوند. به هنگام شکستن لایه پلاستیکی ساختاری منجشم ایجاد میکند و باعث میشود قطعات به یکدیگر چسبیده و زیاد پخش نشوند.
  • به دلیل داشتن مقاومت بالا شیشه های سکوریت بغسر از مصارف ساختمانی در صنعت خودرو سازی هم کاربرد دارند.
  • بیشترین کاربرد در حیطه شیشه های ساختمانی از شیشه هاس سکوریت نشکن است.
  • شیشه سکوریت لمینت عبور صدا را کم می کند و عایق مناسبی در برابر صدا می باشد.

معایب شیشه سکوریت

  • هیچ محصولی نمی تواند خالی از ایراد باشد که شیشه سکوریت هم از این امر استثناء نیست.
  • به هنگام سفارش جای دستگیره یا قفل هارا مشخص کنید. زیرا در صورت تولید امکان حذف یا ایجاد سوراخ بر روی شیشه نمی‌باشد.
  • اگر می خواهید نقل مکان کنید و به شیشه سکوریت نیاز ندارید ، دیگر نمی توانید شیشه سکوریت را به دیگران بفروشید مگر اینکه ابعاد و اندازه آن از شانس به محل جدید اندازه شود.

امنیت در برابر ضربه و تغییرات آب‌وهوا

شاید جواب این سوال را همه ما بدانیم و قطعا شیشه سکوریت از شیشه معمولی ایمنی بیشتری خواهد داشت اما دلیل این سطح امنیت چی چیزی می‌تواند باشد؟همانطور که در پاراگراف قبل بیان کردیم، روش تولید این دو مدل از شیشه باهم متفاوت بوده و دلیل اصلی مقاومت بالای مدل ایمن، به روش تولید آن باز می‌گردد.شیشه‌های معمولی مقاومت بسیار پایین‌تری نسبت به مدل دیگر داشته و در صورت کوچک‌ترین ضربه دچار ترک خوردگی شده و از بین می‌رود.قطعا مدل امن هم در صورت ضربه دچار آسیب شده و از بین خواهد رفت اما مقاومت آن حدود 7 برابر بیشتر بوده و در ضربه‌ای با قدرت 7 برابر بیشتر از مدل معمولی می‌تواند به آن آسیب وارد کند.این میزان شکنندگی سبب شده تا تقاضا و محبوبیت این مدل بیشتر شده و دیگر از مدل‌های منسوخ قدیمی استفاده نشود.همچنین این مدل از شیشه توانایی تحمل تغییرات دما تا 250 درجه سانتی گراد را داشته و تا 40 کیلوگرم وزن را پشتیبانی خواهد کرد.

امنیت در برابر سرقت

مدل‌های قدیمی این تجهیزات امنیت پایین‌تری نسبت به مدل پیشرفته آن داشته‌اند؛ به گونه‌ای که در مدل های قدیمی تنها یک محفظه جهت استفاده از قفل آویز وجود داشت. اما در شیشه سکوریت دو عدد قفل در پایین قرار گرفته که علاوه بر سطح امنیت بالا، به داخل زمین فرو خواهند رفت تا در صورت بروز هرگونه مشکل، باز کردن آن سخت باشد.در همین راستا اگر سارق قصد به جداسازی قفل داشته باشد با کوچک‌ترین ضربه شیشه آسیب دیده و موجب بروز صدای ناهنجار خواهد شد تا افراد حاضر در محل متوجه آن شوند. قفل های طراحی شده بر روی این مدل به اصطلاح کامپیوتری بوده و باز کرد آن بدون کلید بسیار سخت می‌باشد.این شیشه علاوه بر این دو قفل، دارای یک محفظه جهت نصب قفل آویز بوده تا سطح امنیت را چندین برابر کند.

نکات لازم برای نصب شیشه پیشرفته و اندازه آن

شیشه‌های سکوریت کمی سنگین‌تر از مدل‌های معمولی است زیرا همانطور که در روش تولید آن توضیح داده‌ایم، دو شیشه معمولی را بر روی هم قرار خواهند داد تا مقاوت آن بیشتر شود. نحوه نصب این دو مدل تفاوت‌هایی را خواهد داشت.  شیشه‌های ایمن در اندازه‌های حدوداً 1 متری طراحی و تولید شده اند که با توجه به عرض محل نصب تعداد آن را باید انتخاب کنید. این تجهیزات نیازمند دقت در نصب بوده زیرا به دلیل دو قفل در پایین، باید به گونه‌ای نصب شوند که در هنگام قفل فاصله‌ای میان آن‌ها نباشد و در یک راستا قرار بگیرند.جهت استفاده از این شیشه در درب‌های ورودی فروشگاه‌ها، می بایست توسط افراد متخصص آن‌ها رِگلاژ (تنظیم) کرده تا در هنگام باز و بسته شدن مکرر آسیب نبینند.قبل از خرید این تجهیزات ابتدا محل مورد نظر خودرا به افراد متخصص نشان دهید تا با اندازه‌گیری دقیق ابعاد به نصب آن اقدام کنند.حتما قبل از تولید این شیشه محل قفل و دستگیره هارا بررسی کنید تا در جای مناسب خود قرار داشته باشند، در صورت تولید این محصول دیگر قادر به برش و یا سوراخ کردن آن نخواهید بود.

بازدیدها: 32

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *